De dirigent

Wilbert Magré werd in 1992 geboren te Zwolle. Op 8 jarige leeftijd begon hij aan de A.M.V. cursus op de muziekschool in Nunspeet die hij met een diploma heeft afgesloten. Tijdens deze tweejarige cursus begon hij zijn eerste pianolessen bij de bekende pianist Herman Riphagen uit Heerde.

Samen met zijn vader Wim Magré heeft hij onder de naam: “Magré & Magré” diverse concerten in het land op orgel en piano gegeven. Ook zijn er vele CD’s samen opgenomen.

Toen onze dirigent Wim Magré in februari 2019 ziek werd, heeft Wilbert het dirigeerstokje van zijn vader overgenomen. Vanaf mei 2019 is Wilbert de vaste dirigent van ons koor. Wij zijn daar ontzettend blij mee!

Regelmatig is Wilbert te horen op concerten, zangdiensten of als begeleider bij koren. Kijk voor meer informatie op: www.wilbertmagre.nl

 

 


In liefdevolle herinnering:

Wim Magré

Bijna 30 jaar mochten wij als koor zingen onder zijn bezielende leiding. Een prachtige tijd waar wij dankbaar op terug mogen kijken.

Door een ernstige ziekte moesten wij geheel onverwacht afscheid nemen van onze dirigent. Op 10 november 2019 is Wim op 57 jarige leeftijd overleden. Wij zijn dankbaar voor alles wat hij voor ons koor en ons persoonlijk betekend heeft.